Erbjuder Kon-IT världens bästa skrivare för kontorsmiljöer?

By maj 16, 2017 december 12th, 2017 IT-lösningar

Kon-IT och Lexmark

Våra kunder vet att vi sedan länge vurmar för Lexmark och deras aldrig sinande ström av innovationer. Historiskt så är nog Lexmark mest kända för driftsäkra maskiner inom A4-segmentet, medan det på senare år är främst deras utbud av mjukvara (appar) till skrivarna som varit deras signum. Mjukvaran är tillgänglig för kunderna via Lexmarks egen app-butik, inte olikt hur man laddar hem appar till sin smarttelefon. Apparna innehåller världsledande lösningar för OCR-skanning, digitala arbetsflöden och print management mm.

Better Buys

Lexmarks senaste serie av MFP-maskiner borde vara en av de bästa serier av skrivare marknaden någonsin mött. Tidigare i år valde Better Buys CX800-serien till ”Innovative Product of the Year – 2017”, alltså årets mest innovativa skrivare och prisade även samma CX800-serie till ”Editor’s Choice Award – 2017”. Editor’s Choice Award baseras på många kriterier, men främst handlar det om högt värde för kunden till förhållandevis lågt pris.

Buyers Laboratory (BLI)

Prisregnet över Lexmark fortsatte bara dagarna efteråt då Buyers Laboratory tillkännagav att samma serie, d v s Lexmarks CX800-serie, vunnit deras högst prestigefyllda pris för årets printer inom MFP-segmentet.

Lexmark XC825

Vad är det då som är så speciellt med Lexmarks CX800-serie?

Lexmark CX800-serien är en samling A4-färglasermaskiner. De levererar prestanda och kvalitet till kontoret med den mest avancerade bildtekniktekniken som återfinns bland kontorsmaskiner. Tittar vi på tonerkassetterna så har de den högsta kapaciteten i sin klass, vilket främst sparar tid för den som skall använda maskinen. Du behöver inte byta kassett så ofta helt enkelt och kostnaderna räknat per utskriven sida blir mycket låg.

Rent visuellt så är det kanske maskinens pekskärm som drar till sig mest uppmärksamhet. Den liknar en vanlig surfplatta och gör skrivarna ytterst enkla att använda, trots avancerade funktioner. Men kanske är det ändå de branschledande bildkomponenter som ger maskinerna extremt lång livslängd, som är den främsta fördelen.

 

Världens bästa?

Summerar vi nu allt det som omnämns ovan; låga ägandekostnader, branschledande komponenter, mängder med världsledande mjukvara, enastående driftsäkerhet samt användarvänligt handhavande – så står det helt klart att detta kanske är Lexmarks bästa maskin-serie någonsin. Vi har till och med anledning att tro att det är de bästa maskiner världen någonsin skådat, oavsett märke.

 

 

 

 

Thomas Fälldin, Strategi & försäljning
Telefon: 073 357 22 05
E-mail: thomas.falldin@koneo.se