e-handel uddevalla webbyrå

Magento & Woocommerce

E-Handel i världsklass

Vi på Kon-IT i Uddevalla har erfarenhet från över 10års arbete med E-Handel och webb. Idag jobbar vi endast i opensource system då vi vet att det är den bästa lösningen för våra kunder. Systemen som vi har valt att jobba med heter Magento 2 och WooCommerce och det är de e-handelsystem som idag är de som ger absolut bäst resultat för våra kunder.

E-handel byggd på erfarenhet

Varför uppfinna hjulet om och om igen? Du som kund ska inte behöva ta en nyutvecklingskostnad för ditt projekt tycker vi. Därför har vi paketerat våra lösningar i smarta, startklara paket. Du får en nyckelfärdig lösning där du kan flytta in, webbshopen är igång, men du fyller hyllorna med varor, du skyltar i skyltfönstret och sätter upp din logga – allt med hjälp av vår mycket grundläggande utbildning som du och dina anställda har fri tillgång till när ni är kunder till oss. Och vill du kan du ta hjälp av oss, i paketen ingår det timbank, använd den så kan vi ta de tråkiga sakerna i din e-handel så kan du koncentrera dig på det du tycker är roligt och att sälja.

Internationell storsatsning eller liten lokal start-up?

Magento

Magento 2 är ett mycket kapabelt system som används av allt från ensamföretagare till globala koncerner. Det håller fler funktioner från start än WooCommerce och är betydligt lättare att växa i. Med våra E-handelspaket har vi nyckelfärdiga inflyttningsbara E-handelsplattformar för leverans – du slipper alltså den startsträcka som är vanligt i större e-handelsprojekt.

Exempel på företag som valt Magento:
magento e-handel

Woocommerce

WooCommerce är lite mer lättanvänt och vi rekommenderar ofta detta till ny startade företag och de som har lite färre produkter. WooCommerce är precis som Magento väldigt utvecklat och är en fantastisk plattform direkt från start. Det används idag för över 1 miljon butiker värden över.

Varumärken som valt WooCommerce:
woocommerce e-handel

4 anledningar till att välja vår E-handel

Dedikerad KAM hos Kon-IT

Alla våra kunder, från nystartade till de med hundratals miljoner i omssättning, får en personlig affärsansvarig (Key Account Manager) hos oss

Inklusive Service-avtal

Med vår tjänst WaaS – Webmaster as a Service (TM), sköter vi allt underhåll av servern, patchning, backups och säkerhetsuppdateringar av din webbsida åt dig.

Svenska Servrar

Alla våra projekt levereras på en snabb server med möjlighet till egen VPS. Våra servrar finns precis som vi i Sverige och vi betalar svensk moms och skatt för dessa.

Inklusive utbildning

Utbildning på svenska av experter. Du och dina anställda har möjlighet att ta utbildningen på kvällstid och läsa om den kostnadsfritt under avtalstiden.

Webbsida
per månad
SEK699
SSL Certifikat
Responsiv Design
Nyckelfärdig och startklar
Multikanalförsäljning
Kan kopplas till affärssystem
Kan kopplas till betalsystem
Stöd för flera marknader / ÅF
Webshop
per månad
SEK1299
SSL Certifikat
Responsiv Design
Nyckelfärdig och startklar
Multikanalförsäljning
Kan kopplas till affärssystem
Kan kopplas till betalsystem
Stöd för flera marknader / ÅF

Viktiga delar som vi alltid levererar

Svenska Servrar

Din butik installeras på en Svensk server i en Serverhall i Västsverige. Vi vill garantera dig att du kommer att klara de krav som den nya PUL-lagen ställer och att alla kunddata lagras i enlighet med de lagar och föreskrifter Datainspektionen ställer. Vi vill också bidra till att bygga upp välfärden och betalar därför med stolthet svensk skatt och svensk moms för de server-tjänster vi anlitar.

Serviceavtal eller vår WaaS ™ tjänst

Vi tar hand om din butik, inte bara under projektet utan tills du bestämmer dig för någon annat. I våra paket ingår vår patenterade WaaS ™ tjänst, där vi sköter om din butik, uppgraderar, säkerhetskopierar och ser till att du alltid ligger på den senaste versionen av butiken – helt utan extra kostnad!

Inkl timbank

Alla våra paket levereras med en timbank. De timmarna kan du spendera på att få hjälp med det du tycker är minst roligt. Vill du ha hjälp med sökmotoroptimering, så jobbar vi med detta åt dig, vill du ha en ny logga i butiken så fixar vi det, och så vidare. Timbanken fylls på var 12:e månad så du får nya timmar och vill du ha ytterligare fler timmar så har vi paket eller lösa timmar, och du kan alltid välja fritt mellan alla tjänster i vår tjänstepallett.

Mobilt

Alla våra lösningar är helt mobilanpassade. Det är oerhört viktigt för alla webblösningar att idag fungera lika bra för användaren oavsett vilken plattform de använder för att besöka din butik. Idag är det över 50% av alla internetanvändare som surfar via mobil. Vi ser till att det är lika lätt att handla via mobilen som via en dator.

Skalbart

Att välja ett system som är skalbart är viktigt för långsiktiga satsningar då ni kommer kunna växa utan att bli begränsade av ert e-handelsystem. Tack vare att våra opensourceplattformar finns det alla möjligheter för er att bygga till och bygga ut butiken när som helst och ni kan växa i vilken takt som passar er bäst.

Integrerbart

Idag handlar det ofta om att effektivisera systemen och därmed integrera e-handelssystemet med ett affärssystem, pimsystem eller fraktsystem. Bägge våra system är fullt kompatibla att integrera som gör att ni kan slippa mycket manuellt arbete.

Statistik

Alla våra e-handelslösningar levereras med Google Analytics installerat. Detta gör att ni får tillgång till mängder av statistik över era besökare, vart de kommer ifrån, vad de har lagt i kassan, era mest populära produkter och mycket, mycket mer.

Frihet att gå vidare

Och – skulle det vara så att du någon gång under vår E-handelsresa känner att du vill gå vidare till en annan leverantör – att vi vuxit ifrån varann så att säga – så skiljs vi under goda förutsättningar. Du kan när som helst du vill få ut din shop, med all data på en USB-sticka och ta dig vidare med en annan leverantör. Detta är tjusningen med Kon-IT och Magento, open source och god affärssed i kombination!

Ett axplock av våra nöjda E-handelskunder

rybergs webshop hemsida uddevalla

Rybergs Charkuteri

Rybergs Charkuteri i Uddevalla var i behov av en ny e-handel. Kon-IT fick i uppdrag att bygga en e-handel med quickorder-funktion för snabbare beställning för deras kunder.

hemsida referens e-handel

Klaveness Skor AB

Under 2015 skapade Kon-IT en e-handel till Klaveness. De säljer skor i hela Europa och var i behov av stabil plattform med full integration till Microsoft Navision AX. För att se resultatet klicka här.

naturcentrum hemsida uddevalla

Naturcentrum

Naturcentrum skulle börja sälja outdoor-kläder på nätet. Resultatet blev en Woocommerce-butik med koppling till Fortnox.

biosculpture hemsida uddevalla

Bio Sculpture Scandinavia

Bio Sculpture är ledande inom nagelteknik och säljer idag till länder i hela Europa. Kon-IT levererade en multistare med flera språk och orderflöden. Klicka här för att se resultatet.

Ring oss så pratar vi e-handel

Ring 0522 – 14150

certifierade-magentoutvecklare

Vi är självklart certifierade

Alla våra utvecklare är certifierade

Att ha certifierade utvecklare är nödvändigt för oss. Vi vill alltid leverera high-end lösningar med så hög kvalitet som möjligt för att säkerställa att er site alltid är i drift. Våra utvecklare kan utveckla funktioner precis efter era behov.