Kon-IT är nu en del av Gibon

By januari 22, 2018 Uncategorized
Logga Gibon

Kon-IT är nu en del av Gibon

Den 8 januari 2018 lanserade vi en ny medlemsägd företagsgrupp under ett nytt varumärke, Gibon. Vi erbjuder digitala lösningar till små och medelstora företag runt om i Sverige.

Var finns Gibon?
Gibongruppen har från start tio medlemmar med kontor från Gävle i norr till Ljungby i Söder (Borås, Gävle, Ljungby, Göteborg, Nyköping, Stockholm, Vänersborg, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Uddevalla). Tillsammans har vi 130 medarbetare och en omsättning på mer än 300 miljoner.

Strategi
Styrkan med Gibongruppen är att vi som grupp kan använda varje kontors spetskompetens mer effektivt och innebär att vi i Uddevalla nu kan ge ännu bättre service än tidigare till våra kunder. Gibons affärsmodell bygger helt enkelt på att tillgängliggöra spetskompetens från alla kontor till alla kunder, vilket innebär att vi både kan ha en lokal närvaro och en stor bredd i vårt erbjudande. Och det bästa av allt – det ger våra medlemmar möjlighet att öka lönsamheten och tillväxten hos våra kunder.

Kon-IT
Vi i Uddevalla, det vill säga tidigare Kon-IT sitter kvar i våra vackra lokaler på Gustafsberg och är numera Gibon Uddevalla Syd. Vi som arbetar på Gibon Uddevalla Syd är samma personer som tidigare och vår kunskap och erfarenhet om Webb, E-handel (WordPress, Magento), SEO affärssystem Navision, Microsoft 365, Office 365, Upplevelserummet, GDPR etc blir nu en del av Gibons affärsstrategi.

https://gibon.se

Karta Gibon

Geografisk bild över Gibon

Patrik Ärlsjö, CEO, Gibon Uddevalla
Telefon: 0733-572203
E-mail: patrik.arlsjo@gibon.se